Bolt címe és megrendelések átvétele: 9024 Győr, Szent Imre u. 62. Tel.: +36 70/638-2273

A kosár üres
Országos házhozszállítás Országos házhozszállítás Személyes átvételi lehetőség Személyes átvételi lehetőség 14 napos termékvisszaküldési jog 14 napos termék­vissza­küldési jog Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

TERMÉKEINK

HÍREK

SZÓRÓLAP

AKTUÁLIS
SZÓRÓLAPUNK
LETÖLTÉSE

HÍRLEVÉL

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Televízió

Az általunk forgalmazott televízió készülékek dobozán, esetleg a talpán, hátlapján esztétikai szépséghiba  előfordulhat (a kijelző minden esetben teljesen sérülmentes, hibátlan), melyet minden típusú készülék leírásánál pontosan feltüntetünk!

Webáruházunk kínálatában rengeteg LED TV található meg, az ismert és népszerű gyártók termékeitől kezdve a kevésbé ismert, de ugyanolyon jó minőségű termékeket előállító, feltörekvő gyártók készülékeiig. A LED TV-k ma már hihetetlenül sok extra funkciókkal is rendelkeznek, amelyek még szórakoztatóbbá, és még kényelmesebbé varázsolják a televíziózás élményét. A nagyfelbontású, nagyképernyős televíziók pedig kiváló mozi élménnyel szolgálnak odahaza is.

​Ma már szinte minden lakás és családi ház alapfelszerelésének számít a televízió. Ez a szórakoztató eszköz nélkülözhetetlen része lett a mindennapjainknak. A háztartásokban általában már több is található belőle. Az utóbbi években igen nagy változáson ment át ez a készülék is. Megjelent ugyanis a piacon az energiatakarékosabb és környezetkímélőbb LED TV. Ezekben a készülékekben már LED fényforrásokat használnak a folyadékkristály képernyő megvilágítására, ezért sokkal gazdaságosabb a használata. A LED diódák ugyanis jóval kevesebb elektromos energiát fogyasztanak, mint a fénycsövek, és az élettartamuk is jelentőseb hosszabb. De nem csak ez az egyetlen előnyük a LED TV-nek.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz