Bolt címe és megrendelések átvétele: 9024 Győr, Szent Imre u. 62. Tel.: +36 70/638-2273

A kosár üres
Országos házhozszállítás Országos házhozszállítás Személyes átvételi lehetőség Személyes átvételi lehetőség 14 napos termékvisszaküldési jog 14 napos termék­vissza­küldési jog Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

TERMÉKEINK

HÍREK

SZÓRÓLAP

AKTUÁLIS
SZÓRÓLAPUNK
LETÖLTÉSE

HÍRLEVÉL

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szabadonálló mosogatógépek

Szinte mindenháziasszony rémálma, hogy egyszer hatalmas vendégsereget kell kiszolgálnia. De nem a főzés esik nehezére senkinek, hanem az utána következő mosogatást nem várják. Ez ugyanis egy igen időigényes és kellemetlen feladat, főleg, ha egy nagyobb társaság után kell elmosogatni. De szerencsére ma már erre is van jó megoldás, méghozzá a mosogatógép használata. Ezzel a berendezéssel sokkal egyszerűbb ez a gyűlölt feladat, hiszen nincs más dolgunk, mint szépen sorban belepakolni a koszos edényeket a berendezésbe, a megfelelő helyre beletöltjük a mosogatószert, kiválasszuk a programot, amit alkalmazni szeretnénk, és elindítjuk a berendezést. Amikor a program leáll, kiszedjük a tiszta, csillogó tányérokat és az egyéb edényeket. A mosogatógép tehát igen nagy segítség bármelyik háziasszony számára. Nemcsak akkor van nagy előnye, ha vendégeket várunk, hiszen egy családi vacsora alkalmával is igen sok mosatlan összegyűlhet, amíg elkészül az étel. Így állandó jelleggel nagy szükség van erre a berendezésre.

A mosogatógép éppoly nélkülözhetetlen kelléke a modern háztartásoknak, mint a mosógép vagy a hűtőszekrény. A modern konyhákban helye van egy ilyen berendezésnek. Webáruházunkban igen nagy választékban megtalálhatóak a különböző  szabadonálló és beépíthető mosogatógépek.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz