Bolt címe és megrendelések átvétele: 9024 Győr, Szent Imre u. 62. Tel.: +36 70/638-2273

A kosár üres
Országos házhozszállítás Országos házhozszállítás Személyes átvételi lehetőség Személyes átvételi lehetőség 14 napos termékvisszaküldési jog 14 napos termék­vissza­küldési jog Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

TERMÉKEINK

HÍREK

SZÓRÓLAP

AKTUÁLIS
SZÓRÓLAPUNK
LETÖLTÉSE

HÍRLEVÉL

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mikrohullámú sütő

A modern konyhákban ma már rengeteg eszköz segítheti a háziasszonyok dolgát. Ilyen eszköz többek között a mikrohullámú sütő is, melynek az ételek gyors felmelegítésében van nagy szerepeEgy ilyen konyhai berendezéssel rengeteg időt spórolhatunk meg, hiszen pillanatok alatt felmelegíti a kész ételeket. Használatuk nagyon egyszerű és gazdaságos, ezért egyetlen konyhából sem hiányozhat. Szerencsére ma már a beszerzésük sem jelenthet gondot senkinek, hiszen rengeteg szaküzletben, bevásárlóközpontban és internetes áruházban meg lehet vásárolni. A webáruházunk termékei között is rengeteg mikrohullámú sütő található, így bárki könnyen kiválaszthatja a megfelelő modelleket. Az egyszerűbbektől egészen a legmodernebb, digitális kijelzős készülékekig mindent megtalálhat virtuális polcainkon.

Vannak olyan mikrohullámú sütők is, melyek már nem csak melegítésre, de akár grillezésre is alkalmasak. A mikrohullámú sütő a melegítést, mint ahogy a nevében is benne van alacsony frekvenciájú mikrohullámokkal végzi. Ezek tulajdonképpen rádióhullámok, melyek átadják energiájukat a sütőben levő ételeknek, ez által azok felmelegednek. Mivel ezt az energiát az ételben levő vízmolekulák tudják a leggyorsabban felvenni, így az ennivaló belülről kifelé haladva melegszik át. Így a mikrohullámú sütő segítségével gyorsabban és jobban meg tudjuk melegíteni az ételt. 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz