Bolt címe és megrendelések átvétele: 9024 Győr, Szent Imre u. 62. Tel.: +36 70/638-2273

A kosár üres
Országos házhozszállítás Országos házhozszállítás Személyes átvételi lehetőség Személyes átvételi lehetőség 14 napos termékvisszaküldési jog 14 napos termék­vissza­küldési jog Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

TERMÉKEINK

HÍREK

SZÓRÓLAP

AKTUÁLIS
SZÓRÓLAPUNK
LETÖLTÉSE

HÍRLEVÉL

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Garancia

Termékeinkre a kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22) Kormányrendeletbe foglalt 12 hónap kötelező jótállási időtartalmat vállalunk. 

Bizonyos esetekben a gyártók - a kötelező 12 hónap jótálláson felül - hosszabb idejű garanciás ügyintézést is vállalnak. Minden esetben a termékoldalon megtalálható jótállási idő a mérvadó.
 

Garanciális ügyintézés:

A vásárolt termékkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő garanciás ügyintézés leggyorsabb megoldása érdekében azt javasoljuk, hogy forduljon közvetlenül a márkaszervizhez! A márkaszervizek listája minden esetben a termékhez mellékelt jótállási jegyen megtalálható.

Lehetőség van a meghibásodott terméket üzletünkbe (9024 Győr, Szent Imre út 62.) is visszaszállítani. Ebben az esetben a termék visszajuttatását a vásárlónak üzletünk felé jeleznie kell írásban (info [k] birielektro.hu), a felmerülő szállítási költségek minden esetben az eladót terhelik. A termék üzletünkbe történő beérkezését követően továbbszállítjuk a márkaszervizbe. 

A jótállási igény érvényesítéséhez minden esetben szükséges az érvényes jótállási jegy ill. számla bemutatása. (Amennyiben ezek elvesztek vagy a jótállás időtartama már lejárt a készüléket külön díjazás ellenében tudjuk csak javíttatni.)
 

Gázüzemű készülékek beüzemelése

A szabadon álló és beépíthető gázkészülékek- illetve elektromos tűzhelyek beüzemelését csak az erre hatósági engedéllyel rendelkező szervizek és szakemberek végezhetik.

A készülék vételára nem tartalmazza az üzembe helyezés költségét!
 

Elállási jog

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia.

Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a BIRI-KER Kft. nem teljesít. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása szaküzleteinkben lehetséges, vagy futárszolgálat igénybevételével, az átvételi pontunkba történő visszajuttatással. A BIRI-KER Kft. postai csomagokat, technikai okokból nem tud fogadni.

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

a) a terméknek,

b) több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztó a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére lett beszerezve, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz