Álláshirdetés - bolti eladó, értékesítő
A kosár üres
Országos házhozszállítás Országos házhoz­szállítás Személyes átvételi lehetőség Személyes átvételi lehetőség Hivatalos magyarországi garancia Hivatalos magyarországi garancia Ügyfélszolgálat Ügyfél­szolgálat

TERMÉKEINK

HÍREK

HÍRLEVÉL

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

SodaCO2 szódakészítő gépek

A SodaCO2 készülékei számtalan előnnyel rendelkeznek:

  • fiatalos, design-os
  • nem kell műanyag üvegeket cipelni
  • könnyű kezelni
  • CO2 palack átlagosan 60L vízhez elegendő
  • nem szennyezi a környezetet
  • nem kell a szelektív hulladékgyűjtésről gondoskodni
  • környezettudatos életmódot támogatja

A SodaCo2 egyedülállóságát könnyű kezelhetősége, a környezettudatos felhasználása adja, hisz a csapvíz, illetve az utántölthető palackok jelentősen csökkentik a környezetre mért hatásokat.

Az ásványvízzel ellentétben a csapvizet többnyire felszíni vízbázisokból, vagy parti szűrésű vizekből jut el a háztartásokba. Ebből a szempontból ez szerencsés helyzetet eredményez, hiszen egyrészt nem meríthetőek ki olyan könnyen, másrészt Magyarország gazdag felszíni, valamint felszín alatti vizekben egyaránt. Az ivóvíznek kiváló minősége mellett előnyös tulajdonsága, hogy alacsony oldott anyag tartalma van, így nem terheli szervezetet különféle kőzetek kiválasztásával. Mindemellett az sem elhanyagolható szempont, hogy az otthoni vezetékes csapvíz lényegesen olcsóbb, mint a palackozott víz.

Mindez rámutat arra, hogy a csapvíz fogyasztása célszerűbb az ásványvízzel szemben. Nem merítjük ki vízkészletünket, nincsenek szállítási költségek, és a műanyag palackok újrahasznosítása, a hulladékképződés sem okoz fejtörést.

Hogyan működik?

SodaCO2 - hogyan működik??

 

Sodaco Royal


A CO2 patron országos lefedettségű cserepontjai az alábbi linkre kattintva elérhetők:

 
https://sodaco.hu/cserepontok-partnereink
 
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A kosárba tette a terméket.

Folytatom a vásárlást Pénztárhoz