Bolt címe és megrendelések átvétele: 9024 Győr, Szent Imre u. 62. Tel.: +36 70/638-2273

A kosár üres
Országos házhozszállítás Országos házhozszállítás Személyes átvételi lehetőség Személyes átvételi lehetőség 14 napos termékvisszaküldési jog 14 napos termék­vissza­küldési jog Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

TERMÉKEINK

HÍREK

SZÓRÓLAP

AKTUÁLIS
SZÓRÓLAPUNK
LETÖLTÉSE

HÍRLEVÉL

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

SodaCO2 szódakészítő gépek

A SodaCO2 készülékei számtalan előnnyel rendelkeznek:

  • fiatalos, design-os
  • nem kell műanyag üvegeket cipelni
  • könnyű kezelni
  • CO2 palack átlagosan 60L vízhez elegendő
  • nem szennyezi a környezetet
  • nem kell a szelektív hulladékgyűjtésről gondoskodni
  • környezettudatos életmódot támogatja

A SodaCo2 egyedülállóságát könnyű kezelhetősége, a környezettudatos felhasználása adja, hisz a csapvíz, illetve az utántölthető palackok jelentősen csökkentik a környezetre mért hatásokat.

Az ásványvízzel ellentétben a csapvizet többnyire felszíni vízbázisokból, vagy parti szűrésű vizekből jut el a háztartásokba. Ebből a szempontból ez szerencsés helyzetet eredményez, hiszen egyrészt nem meríthetőek ki olyan könnyen, másrészt Magyarország gazdag felszíni, valamint felszín alatti vizekben egyaránt. Az ivóvíznek- kiváló minősége mellett- előnyös tulajdonsága, hogy alacsony oldott anyag tartalma van, így nem terheli szervezetet különféle kőzetek kiválasztásával. Mindemellett az sem elhanyagolható szempont, hogy az otthoni vezetékes csapvíz lényegesen olcsóbb, mint a palackozott víz.

Mindez rámutat arra, hogy a csapvíz fogyasztása célszerűbb az ásványvízzel szemben. Nem merítjük ki vízkészletünket, nincsenek szállítási költségek, és a műanyag palackok újrahasznosítása, a hulladékképződés sem okoz fejtörést.

Hogyan működik?

SodaCO2 - hogyan működik??

 

Szódakészítő gépek

Sodaco Basic ezüst Sodaco Basic fehér

Sodaco Royal piros Sodaco Royal fehérÜzletünkben lehetőség van a CO2 patron cseréjére:

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz